Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

She would rather light candles than curse the darkness and her glow has warmed the world.




Hello people ^-^


I'm having the most beautiful days. Relaxing and celebrating, 
celebrating and relaxing, even though i have so many things to do for uni, 
i don't let myself thinking of that because i will cry for days.
I have some weeks to prepare myself but holidays are always making it so hard!!! 


Well, we all read the magnificent Notre-Dame de Paris (1831), known in English as The Hunchback of Notre-Dame and Η Παναγία των Παρισίων in Greek, by the great Victor Hugo, we all saw the The Hunchback of Notre Dame (1996) animated musical-drama by Disney, the movies / series of course and some of us (or maybe it's only me!) loved the book cause it indicates that the Cathedral itself is the most significant aspect of the novel. 
The Cathedral had fallen into disrepair at the time of writing, which Hugo wanted to point out. The book portrays the Gothic era as one of the extremes of architecture, passion, and religion. The theme of determinism (fate and destiny) is explored as well as revolution and social strife.


And since it was pretty impossible to find it in a reasonable price
- at least the one i wanted from the particular edition - i waited for the right opportunity to come.
The original price was 20 euros and i got it for only 8.
At least i am pretty damn lucky whey it comes to books!!


Red sweet cold wine, candles and a book. 


Yes i found a new series to be obsessed about, its called Elementary. 


Wish you all, Happy New Year ♥

4 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά! Το '13' θα είναι τυχερό, θα δεις;-)Διάβασα τα περί Elementary κι έπρεπε να σχολιάσω... Ο μόνος λόγος που είπα να δω και κανένα επιπλέον επεισόδιο, πέρα από τον πιλότο, είναι το cast - μου αρέσουν και οι δύο σε υπερβολικό βαθμό. Στη διαδικασία να συγκρίνω το Elementary με το Sherlock δεν μπήκα (άλλα τα μάτια του λαγού...) αλλά, βρε παιδί μου, το βρήκα πολύ "λίγο". Είμαι και περίεργη εγώ. Αν δεν μου αρέσει κάτι από την αρχή, δεν μου έρχεται όρεξη αργότερα. Μιλώντας για όρεξη, το Arrow, το έχεις δει καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονια ευχομαι με υγεία και αγάπη!! Και λεφτα, οχι πολλά οκ :Ρ
      Ειναι, αν το βαλεις σε συγκριση με το Sherlock (που αναποφευκτα θα γινει αυτο!) ειναι μια απλη αμερικανικη σειρα που εχει ως βαση της τον Sherlock και με γυναικα στο πλευρο του!!! Δεν εχει ολα αυτα που εκαναν το Sherlock να σε κρατησει απο το πρωτο λεπτο (ως νεα κυριως χαρακτηριστικα μιας σειρας οπως τα γραμματα που εμφανιζονταν στην οθονη κλπ!) αλλα εμενα μου αρεσε πολυ η σειρα!!! Αυτο βεβαια ειναι στου καθενος την κριση!!! Ξερω ποια σειρα ειναι, ειχα πει να την ξεκινησω αλλα κατι με κρατησε πισω!! Αξιζει??

      Διαγραφή
    2. Από τις νέες σειρές που είδα, η καλύτερη. Αν σου αρέσει ο συνδυασμός δράση – μυστήριο – οφθαλμόλουτρο (στην παραγωγή αναφέρομαι, όχι στην πασαρέλα κοιλιακών – καλοί είναι κι αυτοί, όμως) κι έχεις και φετίχ με τους ναυαγούς (όπως εγώ, ας πούμε), δεν θα βαρεθείς. Ο πρωταγωνιστής είναι εκπληκτικός στις σκηνές δράσης. Στην πρόζα μας τα χαλάει λίγο αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε με Person of Interest, The Walking Dead, The Office (τελειώνει φέτος, damn it), και CSI: Crime Scene Investigation (σταθερή αξία και το μοναδικό από τα CSI που μου αρέσει ακόμα). Επίσης, αν σου αρέσουν οι σειρές τρόμου, φέτος ξεκίνησε κι ένα δραματοποιημένο reality το Paranormal Witness, το οποίο σε σχέση με τα υπόλοιπα που βγαίνουν κατά καιρούς, δεν είναι κακό. Καλογυρισμένο και καλαίσθητο το βρήκα. Δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά περνάει ευχάριστα το 45λεπτο. Όπως καταλαβαίνεις, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο τελευταία΄-)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

A special thank you to those who take the time to write me.
The reaction button is anon so feel free to "check" your honest opinion!. Take care :)